Klubben i Søndersø

Klubben rummer mange muligheder, fordi vi som personalegruppe favner meget vidt og bredt i alskens pædagogiske aktiviteter. Alle bruger deres interesser, hobbies og personlige kompetencer, som er til stor gavn for børnene i klubben. Er der noget børnene "mangler" ellers synes lyder spændende, som klubben ikke indeholder, er man velkommen til at spørge en voksen eller ytre sig på børnemødet, som afholdes ca. en gang om måneden. Her er et udsnit af sjove aktiviteter:
 
* I Klubbens lade laver vi mange fodboldturneringer, stikbold, hockey andre sjove lege. Vi har også rum med pool, bordtennis og Playstation Move med dansespil. På Klubbens asfalt-areal køres der f.eks. på banan- og BMX-cykler.
* Rollespil:
En af klubbens store aktiver, er vikingebyen, som stod klar i 2007. Den 900 kvadratmeter store by er omkranset af en 3 meter høj lærketræsmur.
Byen indeholder bålhytte, træhytter, flere bålsteder, gabestok, fangekælder og andre uhyrligheder. Det skal ses - ikke beskrives.
Byen er primært til for friluftsaktiviteter som bl.a. rollespil, madlavning, grøn sløjd og historiefortælling, hvor man befinder sig i den helt rigtige middelalderlige stemning.
* Træ- og metalværksted. Her kan man f.eks. lave bælter, punge, halskæder og meget mere ud af f.eks. læder.
* Kreativt værksted: Der arbejdes med mange spændende materialer bl.a. acrylmaling, stof, uld, filt, perler, papir, ler og glas.
* Computerrum, hvor netværksspil er mega populært. 8 PC'ere, hvor medlemmer kan få 45 minutter foran skærmen. Vi afholder tit turneringer, hvor samarbejde, skarphed, præcision og koncentration er nøgleordene for at blive blandt de bedste. Man kan se de uddybende pædagogiske holdninger om børnenes brug af computere i klubben i Klubbens mediepolitik.
KLUBBEN | Ullerupvænget 1, 5471 Søndersø  | Tlf.: 64828464 | mhammi@nordfynskommune.dk