Nye indlæg

Ungdomscup 8-ball Pool i København

16-04-2012
 
Så er turen overstået med 3 håbefulde poolbillard-talenter. William, Lucas og Lærke
skulle, efter at have kvalificeret sig i Regionsfinalen i Bristol, Odense, spille Landsfinale i København.
 
Vi kørte tidligt lørdag morgen, og landede hos Poolpub på Rentemestervej klokken lidt i ni. Spillere fra Kolding stod og ventede, og vi havde svært ved at forstå hvorfor der var mørkt i bygningen og, at vi var de eneste som var dukket op til en så stor turnering (over 50 ungdomsspillere!). Det viste sig så, efter et opkald til turneringslederen, at vi skulle spille i Herlev Pool Club. :-( Heldigvis, var vi på pletten 16 minutter efter, og lige i tids nok til lidt opvarmning inden kampstart.
 
Pigeturneringen gik først sent i gang, da der kun var 7 borde til stede. William og Lucas
spillede meget lige op med deres første modstander, hvor vi var helt ude i en fælles 8-ball på bordet efter 1-1 i sæt. Lucas lukkede kampen, hvor William desværre ikke trak det længste strå. William blev herefter slået ud i kamp 2. Lucas havnede i 8.-delsfinalen, hvor han mødte sin overmand, men tabte uheldigt efter 1-1 i sæt. Lucas var ellers foran og havde kun 8-ballen tilbage, hvor modstanderen havde 4 baller tilbage. Alligevel lukkede han flot kampen. Øv! Lærke tabte sine to første kampe, men spillede rigtig flot med et vundet sæt i én af kampene.
 
Vi sluttede dagen på Burger King v/ Køge og motorvejen, og vendte stille og roligt tilbage til Fyn med tanken om at gøre det endnu bedre næste gang vi spiller turnering...
 
Michael
KLUBBEN | Ullerupvænget 1, 5471 Søndersø  | Tlf.: 64828464 | mhammi@nordfynskommune.dk