Nye indlæg

Sommerfest 2012

08-06-2012
 
Så kom dagen, fredag d. 1. juni, som mange af os havde glædet sig til. En forældre/søskende-dag for vores medlemmer i dejlige omgivelser med aktiviteter, underholdning og god mad.
 
Kl. 17 åbnede dørene og 17.15 var Lars klar med en introduktion af aftenens events. Der var aktiviteter til 18.30, hvor der var en times spisning inden aktiviteterne startede igen og rundede aftenen af til kl. 20.30.
 
 
I laden kunne man høre "Pumuklerne", Klubbens nydannede band. Tobias gav os et smukt nummer på akustisk guitar og "De Fede Vibes" gav os en smagsprøve på deres bud på en MGP-sang. Nogle voksne i form af "Flair Band" (Odense) og "No Rush" (Aarup), gav os lidt mere live musik fra den opstillede scene. Alt i alt en super stemning i laden med mange klapsalver. Se youtube videoer fra aftenen her - > >
 
På det grønne område overfor Klubben var der rundbold og i rollespilsbyen, som var omdannet til en cowboy/indianerby ved navn Tombstone, var der konkurrencer med luftgevær og langspyt. Læs evt. tidligere blog-nyhed.

Sommerfest-menu'en bestod af salat, tyrkisk brød, nakkefilet og kalkun. Metalværkstedet var omdannet til salg af drikkevarer og Torry's pølsecorner, som holdt til i Klubbens bageste garage, langede pølser og brød ud i flæng. Mums!
 
Klubben dannede rammen for en sommerfest, hvor ca. 300 gæster, medlemmer, hjælpere og ansatte hyggede sig trods det grå og halvkolde vejr.
 
 
Vi ses til næste års sommerfest. Vi glæder os allerede!
 
Se billeder fra sommerfesten her - > >
KLUBBEN | Ullerupvænget 1, 5471 Søndersø  | Tlf.: 64828464 | mhammi@nordfynskommune.dk